OFFICIEEL: Depoitre vertrekt bij Huddersfield, weg naar de JPL ligt helemaal open

OFFICIEEL: Depoitre vertrekt bij Huddersfield, weg naar de JPL ligt helemaal open

29-06-2019 22:15 Laatste update: 22:44
15

Laurent Depoitre gaat van club wisselen. Onze 30-jarige landgenoot kondigt via een persoonlijke bericht op Instagram aan dat hij Huddersfield Town gaat verlaten.

"Het is tijd om vaarwel te zeggen. Dit is het einde van mijn avontuur bij Huddersfield Town", deelt de oud-spits van KAA Gent mee aan zijn fans. Depoitre kijkt terug op een mooie tijd bij de Engelse club. "Ik wil graag ieder lid van de club bedanken, alsook de staf, mijn ploegmaats en uiteraard de fans die deze twee jaar waanzinnig zijn geweest. Ik zal de atmosfeer, de gezangen and de onuitputtelijk van de supporters in het John Smith Stadium nooit vergeten", toont Depoitre zich dankbaar.

Depoitre was met Huddersfield Town twee jaar actief in de Premier League. Het afgelopen seizoen degradeerden Depoitre en co. kansloos naar The Championship. Toch blijven er bij Depoitre enkel de mooie momenten achter. "We hebben speciale momenten beleefd en hebben samen veel herinneringen gecreëerd. Het is een deel van mijn leven dat ik nooit vergeet. Ik wens jullie het allerbeste voor de komende seizoenen!", sluit hij zijn boodschap af.

In totaal kwam Depoitre zestig keer in actie voor The Terriers. Hierin trof hij zes keer doel. Depoitre beschikte over een aflopend verbintenis en uiteindelijk is besloten om niet langer met elkaar door te gaan. Per 1 juli is Depoitre transfervrij, waardoor een gratis terugkeer naar de Jupiler Pro League openligt. De enkelvoudig Rode Duivel werd recent al gelinkt aan Charleroi en Club Brugge.