'Bonucci verlaat Juventus al na één seizoen, veteraan trekt richting PSG'

'Bonucci verlaat Juventus al na één seizoen, veteraan trekt richting PSG'

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 16:18za 29-06-2019 om 16:18

De kans bestaat dat de komst van Matthijs de Ligt naar Juventus slachtoffers eist in Turijn. Volgens meerdere Italiaanse media is Leonardo Bonucci op weg naar de uitgang van de Serie A-kampioen. De verdediger vertrekt mogelijk naar Paris Saint-Germain.

Dat melden meerdere media, waaronder La Gazzetta dello Sport en Sportmediaset. Beide media maken melding van belangstelling van PSG. De 32-jarige Bonucci was jarenlang basisspeler in Turijn, maar lijkt nu zijn langste tijd te hebben gehad. Vorig jaar zomer haalde Juventus Bonucci voor 35 miljoen euro terug van AC Milan, dat hem het jaar daarvoor kocht van De Oude Dame. 

PSG heeft Bonucci inmiddels een aanbieding gedaan waar de routinier door geprikkeld is. Hij heeft nog een contract tot 2023, dus PSG zal eerst nog langs Juventus moeten voor er serieus over een transfer gesproken kan worden. Het is niet duidelijk wat Bonucci moet kosten, maar omdat de verdediger op leeftijd is zal de club geen extreem hoog bedrag krijgen.

De Ligt lijkt volgende week voorgesteld te worden als nieuwste aanwinst van Juventus, zo verwachten meerdere media. Met de transfer is om en nabij de zeventig miljoen euro gemoeid. Detail: ook PSG wilde ver gaan voor De Ligt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws