29-06-2019 15:31 Laatste update: 15:45
2

Yannick Carrasco is weer (deels) in de armen gesloten bij zijn Chinese club Dalian Yifang. Na zijn excuses mocht hij weer meedoen bij de Chinese club. Carrasco was meteen van groot belang.

Dalian Yifang gaf Carrasco weer speelminuten nadat hij zijn excuses had aangeboden. De club kon hem ook goed gebruiken, het speeld afgelopen week namelijk slechts gelijk tegen een degradatiekandidaat. Dat Carrasco belangrijk is, bewees hij tegen Beijing Renhe.

De thuisploeg kwam op voorsprong, maar na rust toonde Carrasco zijn klasse. Hij scoorde vanop de stip en was amper twee minuten later goed voor de assist op de 1-2 van Hamsik. Uiteindelijk scoorde Emmanuel Boateng ook nog de 1-3 voor Dalian Yifang, wat genoeg was voor de zege tegen Beijing Renhe.

Ook Mousa Dembélé werkte zaterdag een competitiewedstrijd af. De middenvelder en Guangzhou R&F wonnen makkelijk met 2-0 van Henan Jianye. Dia Saba scoorde beide doelpunten voor Guanzghou, dat dankzij de winst op een negende plek staat in de stand.