'Juventus mag De Ligt verwelkomen, deal na het weekend afgerond'

'Juventus mag De Ligt verwelkomen, deal na het weekend afgerond'

29-06-2019 14:47

De veelbesproken transfer van Matthijs de Ligt nadert dan eindelijk zijn voltooiing. Volgens Corriere dello Sport reist Juventus-directeur Fabio Paratici na het weekend af naar Amsterdam om de deal definitief te beklinken.

In de loop van de week sijpelde er al hoopgevend nieuws door vanuit Turijn: De Ligt en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zouden het met La Vecchia Signora eens zijn geworden over een jaarsalaris van twaalf miljoen en een transferclausule van 150 miljoen euro.

Volgens Corriere dello Sport is Juventus niet bang om op het laatste moment nog verrast te worden door bijvoorbeeld FC Barcelona of Paris Saint-Germain. De club rekent op de medewerking van Ajax-directeur Edwin van der Sar, die in het verleden keeper is geweest van Juventus en op goede voet staat met president Andrea Agnelli.

Ook Valentijn Driessen rekent erop dat er snel witte rook zal komen. "Begin volgende week zal het wel bekend worden", liet de chef voetbal van De Telegraaf zaterdag weten bij NH Sportcafé op NH Radio. "Juventus heeft gewoon de beste papieren."