OFFICIEEL: Stoomtrein Standard heeft nu ook doelman Milinkovic-Savic beet

OFFICIEEL: Stoomtrein Standard heeft nu ook doelman Milinkovic-Savic beet

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 11:39za 29-06-2019 om 11:39

Laatste update: zaterdag 29 juni 2019 om 11:59za 29-06-2019 om 11:59

Standard Luik is on fire op de transfermarkt. Na eerder deals met onder meer Anthony Limbombe en Zinho Vanheusden presenteren de Rouches zaterdag weer een nieuwkomer. De deal met doelman Vanja Milinkovic-Savic is helemaal rond.

Standard meldt op de officiële website dat het een akkoord heeft gevonden met Torino, de oude club van Milinkovic-Savic. De Luikenaars zullen de Serviërs in eerste instantie huren tot de zomer van 2020. Ze hebben echter ook een aankoopoptie bedongen. De 22-jarige doelman moet op Sclessin de concurrentie aangaan met Guillermo Ochoa. Voor de Mexicaan bestaat heel wat interesse, maar voorlopig lijkt hij aan boord te blijven.

Milinkovic-Savic realiseerde in de zomer van 2017, na twee sterke seizoenen bij Lechia Gdansk (Polen), een transfer naar de Serie A. In Turijn bleef de grote doorbraak uit. Het afgelopen seizoen werd de Serviër dan maar verhuurd aan SPAL en Ascoli. Bij die laatste club mocht Milinkovic-Savic acht keer aantreden in de Serie B.

Michel Preud'homme zal zich in de handen wrijven. De transferperiode verloop namelijk uitstekend voor zijn Standard. Met Aleksandar Boljevic, Mergim Vojvoda, Selim Amallah, Nicolas Gavory, Limbombe en recordtransfer Vanheusden toonden de Rouches zich al bijzonder bedrijvig.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Standard voorlopig het best bezig van de Belgische topclubs?

Ja
81%
Nee
19%
(539 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws