'Manchester United wacht op Pogba, Tottenham haakt af voor Tielemans'

'Manchester United wacht op Pogba, Tottenham haakt af voor Tielemans'

29-06-2019 10:19

Het lijkt er hard op dat Youri Tielemans na de zomer nog steeds bij Leicester City voetbalt. De Rode Duivel werd afgelopen winter al uitgeleend door AS Monaco en beide partijen zijn nu in onderhandeling over een definitieve transfer. Welke club het alvast niet wordt, is Tottenham Hotspur.

The Spurs zouden in de running geweest zijn voor Tielemans, maar volgens Het Laatste Nieuws is die interesse verleden tijd. Daarnaast is ook Manchester United vragende partij voor een transfer. In Manchester zit men echter verveeld met de situatie rond Paul Pogba. De Fransman wil weg, maar het zal ongetwijfeld nog even duren voor er een akkoord bereikt wordt met een andere club. In de tussentijd kan United haar aandacht niet op Tielemans richten.

En zo krijgt Leicester min of meer vrij spel om onze landgenoot definitief in huis te rijven. De Engelsen zijn in gesprek met Monaco en hopen volgende week een deal te vinden. Er wordt gewag gemaakt van een transfersom van zo'n 45 miljoen euro. Bij Monaco heeft Tielemans geen toekomstperspectief meer. Overigens toonde recent ook AC Milan interesse.