Kompany maakt sterrenstatus waar: Dit is het zotste wat we al hebben meegemaakt

Kompany maakt sterrenstatus waar: "Dit is het zotste wat we al hebben meegemaakt"

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 20:08vr 28-06-2019 om 20:08

In de persoon van Vincent Kompany heeft de Jupiler Pro League er een absolute attractie bij. De speler-manager van RSC Anderlecht moet de Belgische recordkampioen weer uit het slop halen. De fans lopen storm voor Kompany. En niet alleen die van Anderlecht ...

Zo merkt KSV Oudenaarde, zaterdag tegenstander van paars-wit in een oefenpot, de impact van de komst van Kompany evenzeer. "De ganse club is in de ban van die wedstrijd. Spelen ­tegen Anderlecht is sowieso al speciaal, maar de komst van Kompany maakt het nog zoveel specialer. We hebben jaarlijks ­enkele ­oefenmatchen tegen AA Gent, Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem. Dit wordt nog iets heel anders...", aldus voorzitter Kurt Vandeputte bij Het Laatste Nieuws.

"Dit is het ‘zotste’ wat we in Oudenaarde hebben meegemaakt", vervolgt Vandeputte. "Er komt zelfs een cameraploeg van VTM langs, terwijl er nooit zoveel pers op een wedstrijd aanwezig zal zijn geweest. De komst van Kompany is een enorme boost voor de ganse club." Ook de spelers van Oudenaarde kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de confrontatie met de veelvuldige Rode Duivel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws