Hele Argentijnse natie vestigt hoop op Messi en Agüero in kwartfinale Copa America

Hele Argentijnse natie vestigt hoop op Messi en Agüero in kwartfinale Copa America

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 15:52vr 28-06-2019 om 15:52

Ondanks geen al te best begin in de Copa America zit Argentinië toch in de kwartfinales van het toernooi. Venezuela is de tegenstander, een opponent die zeker te pakken is. Bij Argentinië hoopt men vooral op een flits van uiteraard Lionel Messi. Ook Sergio Aguëro zou ons kunnen helpen.

ARGENTIJNSE FURIE! Messi en Agüero moeten voor doelpunten zorgen: FLINKE ODDS VERHOGING! KLIK HIER!

De twee absolute wereldspelers zijn de hoop van de Argentijnse natie. Zij moeten Argentinië voorbij Venezuela helpen richting de halve finale van de Copa America. Bij bookmaker Ladbrokes heeft men ook een mooie oddsverhoging klaar als één van beide heren scoort.

Garantie op goals
En een doelpuntje van Messi of Agüero behoort zeker tot de mogelijkheden. De twee sterren bewezen het uiteraard al bij hun clubs Manchester City en Barcelona, maar ook voor Argentinië bleken ze al vaak trefzeker. Messi scoort gemiddeld meer dan één keer per twee wedstrijden, terwijl Agüero ook al 39 keer wist te scoren voor zijn land.

Messi wist op de Copa America voor het enige doelpunt tegen Paraguay te zorgen, terwijl Agüero dan weer scoorde in de 0-2 zege tegen Qatar. Nu moeten ze dat tegen Venezuela zien te doen.

Venezolaanse defensie
In een groep met Brazilië en Peru wisten de Venezolanen zich verrassend te kwalificeren voor de volgende ronde. Grotendeels dankzij de defensie, zo slikte het amper 1 doelpunt in 3 wedstrijden. Toch is niet alles peis en vree.

De Venezolanen zullen nu wel moeten aanvallen om door te stoten en tegen Bolivia bewees het dan ook doelpunten te incasseren. Daarnaast wist het in 3 van de laatste 4 oefeninterlands telkens de 0 niet te houden. Als Messi en Agüero er zin in hebben, is een doelpunt zeker een mogelijkheid.

ARGENTIJNSE FURIE! Messi en Agüero moeten voor doelpunten zorgen: FLINKE ODDS VERHOGING! KLIK HIER

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Bekijk het laatste nieuws