Vanden Borre terug naar Anderlecht? Dat is bij mijn weten niet aan de orde

Vanden Borre terug naar Anderlecht? "Dat is bij mijn weten niet aan de orde"

27-06-2019 20:30 Laatste update: 28-06-2019 08:45
17

Anthony Vanden Borre is al een tijdje voetballer af. Zijn laatste wapenfeit was bij TP Mazembe, een club uit Congo. Via Instagram deelt hij dat hij zijn oude vriend Vincent Kompany heeft ontmoet.

Kompany en Vanden Borre zijn van dezelfde generatie in Neerpede, ze braken ook kort na mekaar door. De vriendschap tussen beide heren is duidelijk in stand gebleven. Vanden Borre gaat binnenkort naar verluidt aan de slag bij de nieuwe voetbalschool Belgium Football Academy Dubai.

'Zoals er van bij het begin al geschreven werd: DNA Anderlecht', voegt Vanden Borre toe aan de foto. Vanden Borre werd in 2017 buitengewerkt bij Anderlecht, maar van het toenmalige bestuur blijft nagenoeg niemand meer over. Het blijft voorlopig twijfelachtig dat hij opnieuw zijn opwachting zou maken bij de club van zijn hart.

Update 28/06, 08.45: Verschillende Anderlecht-fans hoopten al op een terugkeer van Vanden Borre, maar dat werd door Michael Verschueren meteen ontkracht. "Dat is bij mijn weten niet aan de orde", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Depuis le début c’était écrit... ADN RSCA

Een bericht gedeeld door Anthony Vanden Borre (@anthonyvandenborre.official) op