Advocaat Leko ontkent alles na beschuldigingen van Veljkovic: 'Dit is schandalig'

Advocaat Leko ontkent alles na beschuldigingen van Veljkovic: 'Dit is schandalig'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 18:21do 27-06-2019 om 18:21

Ivan Leko heeft snel gereageerd na de beschuldigingen van spijtoptant Dejan Veljkovic. Volgens de ex-trainer van ondere andere Club Brugge, STVV en OHL, deed hij helemaal niets verkeerd.

De advocaat van Leko, Walter Van Steenbrugge, stond donderdag de pers te woord. "Mijnheer Leko kan iedereen recht in de ogen kijken", klinkt het duidelijk tegenover Het Nieuwsblad.

Volgens hem heeft Leko dan ook niets verkeerd gedaan. "Mijnheer Leko heeft nooit geld gekregen om bepaalde spelers op te stellen. Hij heeft ook formeel ontkend dat hij geld zou verdiend hebben aan bepaalde transfers. Het feit dat de ondervraging zo lang heeft geduurd komt omdat alles vertaald moest worden door een tolk. Mijnheer Leko is niet officieel in verdenking gesteld van nieuwe feiten", klinkt het.

Reputatieschade
Leko is naar verluidt niet tevreden dat zijn naam opnieuw door het slijk wordt gehaald. "Hij heeft wel onherstelbare reputatieschade geleden na alles wat vandaag verteld is. Dit is schandalig", aldus Van Steenbrugge.

"We lazen op onze iphone dingen die onvoorstelbaar waren, zijn publiek proces wordt gemaakt terwijl wij geen enkele vraag hebben gekregen over geld krijgen om spelers op te stellen. Uiteraard zijn er vragen gesteld over bepaalde spelers, maar hij is formeel: hij heeft nooit geld gepakt op transfers", besluit de advocaat van Leko.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws