'Interesse van Ajax, maar vertrek Diatta bij Club Brugge is uitgesloten'

'Interesse van Ajax, maar vertrek Diatta bij Club Brugge is uitgesloten'

27-06-2019 17:15
3

Krépin Diatta gooit momenteel namens Senegal hoge ogen op de Afrika Cup. De flankspeler van Club Brugge heeft zich in Egypte in de kijker van Ajax weten te spelen. Volgens Het Laatste Nieuws is een transfer deze zomer echter uitgelsoten.

Naar verluidt is een transfer onbespreekbaar. Club Brugge zou koste wat kost nog minstens één seizoen van Diatta willen genieten. Bij zowel Emmanuel Dennis als Arnaut Danjuma zou het een ander verhaal zijn. Wanneer een buitenlandse club de juiste prijs op tafel legt, mogen zij net als Wesley Moraes (hard op weg naar Aston Villa) vertrekken. Voorlopig is er voor het aanvallende duo echter nog geen concrete interesse.

Diatta mag dan naar alle waarschijnlijkheid niet vertrekken, Club Brugge is achter de scherm wel bezig met vers bloed voor op de flanken. De vice-kampioen is volgens meerdere kanalen vergevord met Amadou Sagna, een 20-jarige landgenoot van Sagna. Blauw-Zwart plukt Sagna, die furore maakte op het WK U20, mogelijk voor een spotprijs weg uit Senegal.

Met de aanstaande komst van Sagna hoopt Club een beproefd recept te halen. Talent aantrekken, laten rijpen en dan met vele miljoenen winst doorverkopen. Mocht één van de Brugse wingers deze mercato vertrekken, dan heeft de Brugse clubleiding in ieder geval al een vervanger gestrikt.