Mazzu geeft de hoop niet op bij KRC Genk: Ga zeker nog met hen praten

Mazzu geeft de hoop niet op bij KRC Genk: "Ga zeker nog met hen praten"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 10:30do 27-06-2019 om 10:30

Felice Mazzu staat voor een moeilijke opdracht bij KRC Genk. Mogelijk begint hij aan het seizoen met een onthoofde kern, want heel wat topspelers willen weg. Mazzu doet echter alles om zijn sterkhouders aan boord te houden.

Leandro Trossard is al weg, daar valt niets meer aan te doen. Voor de andere kleppers heeft Mazzu wel nog hoop. "Als je als trainer naar Genk komt en je weet dat je kunt samenwerken met toppers als Trossard, Berge en Malinovskyi, dan zou het voor mij een ontgoocheling zijn mochten die allemaal vertrekken", verklaart hij in Het Belang Van Limburg.

"Trossard is al vertrokken, maar met de andere twee zal ik zeker nog een gesprek hebben. Ik hoop Ruslan te overtuigen om in Genk te blijven. Anderzijds heeft het ook geen zin om een speler tegen zijn wil in Genk te houden. Uit een speler die wil vertrekken, haal je als trainer nooit het volledige rendement. Dan focus ik mij liever op de kwaliteit die er is én die er nog zal bijkomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Gaat Malinovskyi bij Genk blijven?

(444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws