'Barça staat open voor aanbiedingen: Bayern zocht al contact met zaakwaarnemer'

'Barça staat open voor aanbiedingen: Bayern zocht al contact met zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 09:44do 27-06-2019 om 09:44

FC Barcelona staat open voor aanbiedingen voor Ousmane Dembélé. De Catalanen betaalden in de zomer van 2017 liefst 125 miljoen euro voor de Fransman, maar hij moet mogelijk alweer plaatsmaken voor Neymar, meldt Mundo Deportivo.

Barça hoopt deze zomer zowel de Braziliaanse ster als Antoine Griezmann naar Camp Nou te halen, maar naast Philippe Coutinho lijkt dat ook ten koste te kunnen gaan van Dembélé. In navolging van BILD weet ook MD dat de 22-jarige vleugelaanvaller in beeld is bij Bayern München. De Bundesliga-kampioen ziet in hem een alternatief voor Leroy Sané. Bayern zou zelfs al contact hebben gehad met de zaakwaarnemer van Dembélé.

De international van Frankrijk ligt nog tot medio 2022 vast bij de Catalanen, maar vestigde de voorbije twee seizoenen vooral de aandacht op zich met ongedisciplineerd gedrag: Dembélé kwam regelmatig te laat, zou een Fortnite-verslaving hebben en kreeg van de club een eigen kok, omdat zijn eetpatroon te wensen overliet. Ook de steunpilaren van Barça zouden balen van de onprofessionele Dembélé.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws