UPDATE: 'Na Zulte Waregem en Lokeren mikt ook derde Belgische club op Van Damme'

UPDATE: 'Na Zulte Waregem en Lokeren mikt ook derde Belgische club op Van Damme'

27-06-2019 07:44 Laatste update: 28-06-2019 08:32
6

Jelle Van Damme is weg bij Antwerp. Aan interesse is er echter geen gebrek, zo meldt Het Nieuwsblad. Hij wimpelde Beerschot al af, maar drie clubs zijn nog in de running.

Zo zou Sporting Lokeren de 35-jarige verdediger al een contractvoorstel hebben gedaan. Ook Zulte Waregem en een buitenlandse club zouden geïnteresseerd zijn. Hoewel Van Damme niet in 1B wil spelen, is hij wel gecharmeerd door het mooie voorstel.

Ook is Van Damme afkomstig van Lokeren en speelde hij er in de jeugd. De interesse van Beerschot wees Van Damme al af door de band met rivaal Antwerp. Alles hangt nu af van de andere clubs of Lokeren eventueel een stuntje kan realiseren door Van Damme binnen te hengelen.

Update 28/06, 08.30: Na Sporting Lokeren en Zulte Waregem mikt volgens Het Laatste Nieuws nu ook Cercle Brugge op de diensten van Jelle Van Damme. De Vereniging ziet de 35-jarige verdediger als de ideale man om voor de nodige ervaring te zorgen.

Van Damme zal eerstdaags een beslissing nemen over zijn toekomst. Bij Antwerp werd zijn aflopende verbintenis niet verlengd, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.