'Racing Genk zag voorstel van twee miljoen euro geaccepteerd worden'

'Racing Genk zag voorstel van twee miljoen euro geaccepteerd worden'

26-06-2019 23:03 Laatste update: 27-06-2019 17:46
6

KRC Genk verloor woensdag Leandro Trossard aan Brighton & Hove Albion, maar voorlopig staat de Limburgse transferperiode vooral in het teken van inkomende transfers. Na Theo Bongonda en Benjamin Nygren lijkt de landskampioen nu ook een derde aanwinst te strikken.

De 21-jarige Stephen Odey moet de rangen van Felice Mazzu komen versterken, meldt Het Belang van Limburg. Odey is een Nigeriaanse aanvaller die tot op heden onder contract staat bij FC Zürich. Daar maakte de jongeling een uitstekend seizoen door met tien competitietreffers. Die cijfers hebben de aandacht van Genk gewekt.

Odey zou woensdagmiddag geland zijn op de luchthaven van Düsseldorf. Daar werd hij opgepikt door een vertegenwoordiger van Genk, die hem naar de mijnstad bracht. In de Luminus Arena zou Odey de komende dagen zijn medische proeven ondergaan. Als die niets verontrustends aan het licht brengen, zet de Nigeriaan zijn handtekening.

Update 27/06 17.46: Het Laatste Nieuws heeft nog meer info over de aanstaande transfer van Odey. Racing Genk wist FC Zürich te overtuigen met een bod van circa twee miljoen euro. Precies de marktwaarde die hem momenteel op Transfermarkt.com wordt toegeschreven.