'Racing Genk zag voorstel van twee miljoen euro geaccepteerd worden'

'Racing Genk zag voorstel van twee miljoen euro geaccepteerd worden'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 23:03wo 26-06-2019 om 23:03

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 17:46do 27-06-2019 om 17:46

KRC Genk verloor woensdag Leandro Trossard aan Brighton & Hove Albion, maar voorlopig staat de Limburgse transferperiode vooral in het teken van inkomende transfers. Na Theo Bongonda en Benjamin Nygren lijkt de landskampioen nu ook een derde aanwinst te strikken.

De 21-jarige Stephen Odey moet de rangen van Felice Mazzu komen versterken, meldt Het Belang van Limburg. Odey is een Nigeriaanse aanvaller die tot op heden onder contract staat bij FC Zürich. Daar maakte de jongeling een uitstekend seizoen door met tien competitietreffers. Die cijfers hebben de aandacht van Genk gewekt.

Odey zou woensdagmiddag geland zijn op de luchthaven van Düsseldorf. Daar werd hij opgepikt door een vertegenwoordiger van Genk, die hem naar de mijnstad bracht. In de Luminus Arena zou Odey de komende dagen zijn medische proeven ondergaan. Als die niets verontrustends aan het licht brengen, zet de Nigeriaan zijn handtekening.

Update 27/06 17.46: Het Laatste Nieuws heeft nog meer info over de aanstaande transfer van Odey. Racing Genk wist FC Zürich te overtuigen met een bod van circa twee miljoen euro. Precies de marktwaarde die hem momenteel op Transfermarkt.com wordt toegeschreven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Odey een goede aanwinst zijn voor Genk?

(522 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws