'Standard vindt akkoord met Bologna voor 3,5 miljoen, contract van vier jaar'

'Standard vindt akkoord met Bologna voor 3,5 miljoen, contract van vier jaar'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 22:48wo 26-06-2019 om 22:48

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 23:15wo 26-06-2019 om 23:15

Standard Luik is al bijzonder actief zo vroeg in de zomermercato. Met onder meer Anthony Limbombe, Aleksandar Boljevic en Nicolas Gavory haalden de Rouches al heel wat versterking in huis. Daar komt binnenkort mogelijk nog Felipe Avenatti bij.

Bij Het Nieuwsblad heeft trainer Michel Preud'homme alvast bevestigd dat Standard verregaande interesse heeft in de diepe spits van KV Kortrijk. Avenatti maakte het voorbije seizoen indruk bij de West-Vlamingen, waar hij vijftien competitietreffers liet optekenen. Standard kan best nog een puntaanvaller gebruiken, oordeelt Preud'homme.

Belangrijk detail: Avenatti is geen eigendom van Kortrijk, maar van het Italiaanse Bologna. In de laars klinkt het dat Standard al een akkoord gevonden heeft met de club uit de Serie A. De Luikenaars zouden 3,5 miljoen euro overmaken naar de universiteitsstad, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 4,25 miljoen. Avenatti kan op Sclessin een overeenkomst tekenen voor vier jaar. Ook onder meer Club Brugge en RSC Anderlecht toonden interesse voor de Uruguayaan.

Poll

Is Avenatti 3,5 miljoen waard?

(334 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws