Trossard reageert eerste keer na Brighton & Hove Albion-deal: Heb ik verdiend

Trossard reageert eerste keer na Brighton & Hove Albion-deal: "Heb ik verdiend"

26-06-2019 14:48 Laatste update: 15:00
1

Leandro Trossard mag zich sinds woensdag officieel een speler van Brighton & Hove Albion. Op de website van zijn nieuwe ploeg kwam Trossard met een eerste reactie na zijn transfer. De winger heeft mooie woorden over voor zijn ex-ploeg KRC Genk en stelt dat hij zijn transfer naar Engeland verdiende.

Trossard was het kind van het Genkse huis. “Ik heb er een hele lange tijd doorgebracht. Op jonge leeftijd maakte ik er veel mee. Bij Genk evolueerde ik als speler en als mens. Het voorbije seizoen was het voor mij als kapitein geweldig”, aldus Trossard.

"Bij Genk leerde ik veel en ik ben blij dat ik nu naar een hogere competitie kan gaan en Brighton aan succes helpen. Vorig seizoen kon niet beter gaan. Het was een droom. Kampioen spelen als kapitein met de ploeg waar je opgeroeide. Ik heb mijn verhuis naar Engeland verdiend."

"Ik weet dat de mijn nieuwe coach veel verantwoordelijkheid van zijn spelers vraagt. Ik weet dat ik op een naast het veld kan brengen. Het zal me goed doen", aldus nog Trossard.