Oefenwedstrijden 26 juni: Tiener grote held bij Antwerp, KV Mechelen moet zweten

Oefenwedstrijden 26 juni: Tiener grote held bij Antwerp, KV Mechelen moet zweten

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 22:08wo 26-06-2019 om 22:08

De Belgische eersteklassers zijn bezig aan hun voorbereiding om het seizoen 2019 – 2020. Daar horen de nodige oefenwedstrijden bij. VoetbalPrimeur.be brengt je elke dag een overzicht van de oefenmatchen, de opstellingen, de resultaten en de nodige wedstrijdverslagen.

Overzicht oefenmatchen woensdag 26 juni:
18u: RCS Brainois – Standard 0-5 (Lees het matchverslag)
19u: RWDM – Cercle Brugge 0-0
Cercle Brugge was nog niet echt in vorm in de eerste oefenpot van het seizoen. RWDM uit Eerste Amateurklasse hield gelijke tred en sleepte uiteindelijk een gelijkspel uit de brand. Afgelopen week verloor RWDM nog met een nipte 0-1 van Anderlecht.


19u: KSV Oudenaarde – Royal Excel Moeskroen 0-4
Moeskroen nam gemakkelijk afstand van Oudenaarde, nochtans een club uit Eerste Amateurklasse. Mmaee, Dussenne, Antonov en nieuwkomer Bakic tekenden voor de doelpunten.


19u: KSVK Zwevezele – KV Oostende 0-3
KV Oostende kwam op voorsprong via aanwinst Vargas, weliswaar vanop de stip. Daarna was belofte Mbye de grote man met twee doelpunten.


19u30: KSK Heist – Royal Antwerp FC 0-3
Zo vroeg in het seizoen zet Antwerp al een trend: na de 0-3 bij Brasschaat werd het woensdag opnieuw 0-3, ditmaal in Heist. De zeventienjarige Ruben Geeraerts eiste de hoofdrol op. De beloften speelde uitstekend en nam twee van de drie treffers voor zijn rekening. Amara Baby had de score geopend voor The Great Old.

19u30: KFC Eppegem - KV Mechelen 2-4
Tegen gouwgenoot Eppegem had Mechelen het knap lastig. De thuisploeg kwam op voorsprong en leek de rust te halen met 1-0, maar net voor de koffie gooiden Igor De Camargo (strafschop) en Nikola Storm de wedstrijd helemaal om. Eppegem rechtte de rug na de pauze met de 2-2, maar Malinwa trok uiteindelijk aan het langste eind. Clément Tainmont en William Togui, opnieuw vanop elf meter, zetten de 2-4-eindstand op het bord.

20u: Thes Sport – Sint-Truiden: 1-3
Sint-Truiden kende een relatief makkelijke avond. Nelson Balongo en Jorge Teixeira zorgden tegen o.a. ex-Kanaries Giel Deferm en Marten Schevenels voor een 0-2 ruststand. Na de pauze stelde Marc Brys een volledig elftal met beloften op. Het was Mo Nitcheu die na 70 minuten de beslissing bracht. Alessio Allegri deed nog wat terug namens de thuisploeg, die acteert in de Eerste Amateurklasse

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws