UPDATE: 'Anderlecht nadert akkoord voor Vlap, transfersom lager dan verwacht'

UPDATE: 'Anderlecht nadert akkoord voor Vlap, transfersom lager dan verwacht'

26-06-2019 08:26 Laatste update: 28-06-2019 08:11
37

Het is volgens het Algemeen Dagblad niet meer de vraag of, maar wannéér de transfer van Michel Vlap naar Anderlecht officieel wordt gemaakt. SC Heerenveen gaat minimaal acht miljoen euro incasseren voor de aanvallende middenvelder. 

Heerenveen heeft bovendien een doorverkooppercentage bedongen bij Anderlecht, dus de uiteindelijke opbrengsten kunnen nog verder oplopen. De aanstaande miljoenentransfer van Vlap zou na Vincent Kompany de tweede deal zijn die paars-wit doet deze mercato.

Het AD, dat over 'een schitterende deal' spreekt, weet dat er alleen nog enkele plooien gladgestreken moeten worden om een definitief akkoord te bereiken over de transfer. Voor de 22-jarige Vlap ligt bij Anderlecht een meerjarig contract klaar.

Update 28/06, 08.10u: Volgens Het Nieuwsblad is een akkoord tussen Anderlecht en Heerenveen nabij. Paars-wit zou iets meer dan vijf miljoen euro betalen voor Vlap.

Er zijn nog twee details die moeten besproken worden, namelijk de bonussen en de betalingsmodaliteiten. Zo hoopt Heerenveen het transferbedrag in schijven te betalen. Verwacht wordt dat Anderlecht er snel uitraakt met de Friesen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kompany weet wat de fans van Anderlecht willen en toont dan ook meteen ambitie. #rsca #anderlecht #jpl #kompany

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op