Gouden deal? 'Club Brugge haalt Sagna voor een spotprijs op in Senegal'

Gouden deal? 'Club Brugge haalt Sagna voor een spotprijs op in Senegal'

26-06-2019 21:38 Laatste update: 27-06-2019 16:33
29

Club Brugge zag met Wesley Moraes een absolute sterkhouder naar de Premier League verkassen. Verder dreigt ook Krépin Diatta te vertrekken, hij is in beeld bij Ajax. Vincent Mannaert maakt alvast werk van een opvolger.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Mannaert samen met sportief coördinator Roel Vaeyens is afgereisd naar Senegal. Daar wil het duo proberen om 'de nieuwe Diatta' naar Club Brugge te halen. Mannaert en Vaeyens lieten zich vergezellen door makelaars Luc Devroe en Patrick De Koster.

De krant plakt er zelfs meteen een naam op. Zo zou Club Brugge Amadou Sagna op de radar staan hebben. De 20-jarige winger maakte indruk op het voorbije WK U20, waar de Senegalees zich liet opmerken met onder meer een hattrick.

Transferpolitiek
Diatta is op dit moment in beeld bij onder meer Ajax, maar de interesse zal alleen maar toenemen. Wellicht vangt Club Brugge, is het niet nu dan later, een grote transfersom voor de winger. Diezelfde plannen hebben Mannaert en co ook met Sagna.

Update 26/06, 21.34: De fans van Club Brugge mogen binnenkort Sagna welkom eten. De entourage van de flankspeler laat aan wiwsport weten dat de speler een akkoord heeft met Club Brugge. Wanneer de medische testen van Sagna positief zijn, lijkt niets een transfer meer in de weg te staan. 

Update 27/06 16.33: Het is een kwestie van tijd dat Sagna zich officieel een speler van Blauw-Zwart mag noemen. Volgens Het Laatste Nieuws wordt de beoogde opvolger van Arnaut Danjuma of Krépin Diatta overigens voor een spotprijs weggeplukt uit zijn thuisland. Sagna kost naar verluidt nog geen 100.000 euro. Op termijn zou dit wel eens een gouden deal uit kunnen wijzen.