Lukaku-deal richting Inter stap dichterbij, makelaar gespot in Italië

Lukaku-deal richting Inter stap dichterbij, makelaar gespot in Italië

25-06-2019 18:55 Laatste update: 20:08
1

Romelu Lukaku werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan een verhuis naar Internazionale. De Rode Duivel moet vertrekken bij Manchester United. Een akkoord is er nog niet, maar daar kan snel verandering in komen.

Zo werd Federico Pastorello, de makelaar van Lukaku, op dinsdag gespot aan de burelen van de Italiaanse topclub. Volgens Calcio Mercato om de onderhandelingen tussen Lukaku en de Italiaanse topclub af te ronden.

Of er ook een akkoord is met Man Utd, is nog niet geweten. De Mancunians vragen ondanks het mindere seizoen nog een pittig bedrag voor onze landgenoot. Inter wil naar verluidt tot zestig miljoen euro betalen voor de spits, Man Utd verlangt echter 85 miljoen euro. 

In de Italiaanse pers reageerde Pastorello ook. Van een deal lijkt er nog geen sprake: "Het is zijn droom, en zoals alle dromen zijn die moeilijk te verwezenlijken, maar niets is onmogelijk. Inter probeert hem binnen te halen. Lukaku heeft openlijk zijn plannen en wensen uitgedrukt. We zullen later zien", klonk het.

No Poll