UPDATE: 'Vrees wordt waarheid, Antwerp moet Opare liefst zes maanden missen'

UPDATE: 'Vrees wordt waarheid, Antwerp moet Opare liefst zes maanden missen'

25-06-2019 22:54 Laatste update: 22:54
6

Daniel Opare heeft tijdens een oefenwedstrijd een zware blessure opgelopen. Het Laatste Nieuws meldt dat de achterste kruisband geraakt is en dat de back geopereerd zal moeten worden. Antwerp denkt aan Ritchie De Laet.

Opare zal waarschijnlijk lange tijd out zijn. Coach Laszlo Bölöni zal waarschijnlijk pas na de winterstop weer terug kunnen beschikken over de Ghanees. Antwerp denkt dan ook aan een terugkeer van publiekslieveling De Laet.

Het is geen geheim dat De Laet een terugkeer naar zijn club wel ziet zitten. De vleugelverdediger is een vrije speler, maar tot gisteren had Antwerp zich nog niet écht concreet gemeld. Daar lijkt nu verandering in te gaan komen.

Update 22u54: Wat eerder al gevreesd werd, is nu ook waarheid geworden. Het Nieuwsblad weet dat de diagnose voor Opare erg hard is: de Ghanees heeft een scheur in de laterale band van zijn rechterknie. Vrijdag gaat hij al onder het mes. Nadien zal Opare liefst zes maanden moeten revalideren. Antwerp zal waarschijnlijk een nieuwe rechtsachter moeten aantrekken om zijn verlies te compenseren.