'Lamkel Zé tekent present bij Antwerp, maar moet wel starten bij de beloften'

'Lamkel Zé tekent present bij Antwerp, maar moet wel starten bij de beloften'

24-06-2019 17:30
8

Didier Lamkel Zé lijkt zich te willen verzoenen met Royal Antwerp FC. Lamkel Zé probeerde een nieuwe verbintenis af te dwingen en was vier dagen ongewettigd afwezig. Volgens Het Nieuwsblad is hij inmiddels terug neergestreken om de Bosuil, maar is zijn actie nog niet vergeven.

Het Nieuwsblad schrijft dat Lamkel Zé bij zijn terugkeer een gesprek heeft gehad met sportieve baas Luciano D'Onofrio. Beide partijen hebben zo hun zegje kunnen doen over de huidige situatie. De flankspeler heeft een slechte beurt gemaakt en D'Onofrio heeft hem dan ook laten weten dat en rentree bij de A-kern vooralsnog niet aan de orde is. In afwachting van een nieuwe kans, mag Lamkel Zé aansluiten bij de beloften en hij gaat gebruik maken van deze optie om zo tenminste fit te blijven.

Lamkel Zé liet vorige week duidelijk verstaan een verbeterde verbintenis te willen bij The Great Old. "Het is aan de club om te tonen dat ze mij naar waarde schatten. Ik heb niet meer dezelfde status als toen ik hier een jaar geleden arriveerde. Ze moeten ook begrijpen dat ik een familie heb, en zeven broers en zussen mee moet onderhouden", zij hij daarover.