OFFICIEEL: Lokeren ziet vaste waarde na vier seizoenen gratis vertrekken

OFFICIEEL: Lokeren ziet vaste waarde na vier seizoenen gratis vertrekken

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 15:15ma 24-06-2019 om 15:15

Er komt na vier seizoenen een einde aan de samenwerking tussen KSC Lokeren en Marko Miric. De 32-jarige Serviër kondigt in een persoonlijke boodschap op Instagram zijn vertrek aan.

'Na 4 jaar is het tijd om vaarwel te zeggen. Het was niet makkelijk, maar ik kan trots zijn op alles wat ik voor Lokeren heb gedaan!!! Meer dan honderd matchen en zo veel mooie moment die ik nooit zal vergeten. Een groot dankjewel aan alle mensen die me bijstonden op deze reis, maar nu is het tijd om verder te gaan', schrijft de 32-jarige aanvaller.

Miric was einde contract bij Lokeren en wandelt dus transfer de deur uit. De nieuwe club van Miric is ook al bekend. Hij gaat aan de slag bij FK Borac Banja Luka, de Bosnische club die naar de hoogste afdeling is gepromoveerd. Borac Banja Luka maakte de transfer wereldkundig via de eigen webstek.

In vier jaar kwam Miric tot 111 matchen en twintig goals voor Lokeren. Het voorbije seizoen vond hij vier keer het net. Daarmee was hij zelfs topchutter. Vanwege een gebroken voet kon hij zijn ploegmaats gedurende de laatste weken echter niet meer bijstaan in de veloren. strijd tegen degradatie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws