Kompany is opvallende aanwezige bij slotwedstrijd van jonge Duivels op het EK

Kompany is opvallende aanwezige bij slotwedstrijd van jonge Duivels op het EK

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 22:39zo 23-06-2019 om 22:39

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 22:53zo 23-06-2019 om 22:53

De nationale beloften verloren zaterdagavond ook hun derde en laatste wedstrijd op het EK U21. Gastland Italië bleek na negentig minuten te sterk: 1-3. In de tribunes viel een opvallende naam te noteren. Niemand minder dan Vincent Kompany kwam de wedstrijd bekijken.

Het Laatste Nieuws beweert dat de nieuwbakken speler-manager van RSC Anderlecht het duel met aandacht volgde. Ruim tien minute voor tijd zal hij ongetwijfeld even mee opgeveerd zijn. Toen maakte Yari Verschaeren, straks teamgenoot van Kompany bij Anderlecht, er met een pareltje 1-2 van. Die treffer mocht uiteindelijk wel niet baten.

Dat Kompany in het buitenland vertoeft, was al geweten, aangezien de verdediger de eerste trainingen bij Anderlecht overliet aan collega Simon Davies. Kompany besloot dus van zijn 'vrije moment' te profiteren om de nationale U21 te gaan bekijken. Een logische keuze, want na Verschaeren maakten nog vier andere Anderlecht-talenten deel uit van de kern van Johan Walem: Francis Amuzu, Sebastiaan Bornauw, Elias Cobbaut en Alexis Saelemaekers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws