'Arsenal krijgt twee keer nee te horen en moet clubrecord breken voor linksback'

'Arsenal krijgt twee keer nee te horen en moet clubrecord breken voor linksback'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 21:00zo 23-06-2019 om 21:00

Arsenal lijkt ver te moeten gaan om linksback Kieran Tierney naar het Emirates Stadium te halen. Celtic heeft twee aanbiedingen van The Gunners van tafel geveegd. Het eerste bod was bijna zeventien miljoen euro.

Zowel Sky Sports als The Times meldt dat Celtic een bod van zeventien miljoen heeft geweigerd. The Times weet dat ook een tweede Arsenal-bod is geweigerd, al is niet duidelijk hoeveel de Engelsen extra hebben geboden. Het bod kwam in ieder geval niet in de buurt van de vraagprijs. Celtic wil Tierney niet voor minder dan 25 miljoen pond (omgerekend ongeveer 28 miljoen euro) laten vertrekken.

Naast Arsenal schijnt ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd te zijn in Tierney, die al jaren hoge ogen gooit in de Schotse competitie. Ook Everton en SSC Napoli houden de situatie nauwlettend in de gaten. Mocht Tierney voor het gevraagde bedrag vertrekken, dan is het clubrecord van Celtic in een jaar tijd alweer verbroken. Vorig jaar vertrok Moussa Dembélé voor ongeveer 23 miljoen euro naar Olympique Lyon. 

De interesse van Premier League-clubs in Tierney is niet van de laatste weken. Twee jaar geleden waren Engelse clubs al uit op de handtekening van de 22-jarige linksback, die al vier jaar in de hoofdmacht van The Bhoys speelt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws