Oostende not amused met berichtgeving: Negatieve perceptie rond KVO

Oostende not amused met berichtgeving: "Negatieve perceptie rond KVO"

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 20:50zo 23-06-2019 om 20:50

Dit weekend kwam er opvallend nieuws naar buiten rond KV Oostende. De kustploeg kreeg bezoek van de Chinese investeringsmaatschappij Fuson, wat meteen leidde tot geruchten over een mogelijke overname. Op de eigen website wijst KVO die met klem van de hand.

Zondagavond kwam Oostende met een communiqué naar buiten. 'In verband met de berichtgeving in een dagblad kunnen we zeggen dat voorzitter Frank Dierckens en CEO Patrick Orlans inderdaad een Chinese delegatie ontvingen, zoals dit ook al met andere internationale contacten gebeurde. Deze delegatie is op doorreis in Europa en vroeg een onderhoud', kaderen de West-Vlamingen het verhaal.

"Wij voelen ons autonoom goed in ons vel, maar meetings met interessante mensen slaan wij nooit af", vertelt Dierckens. "Er heerste een tijdlang een negatieve perceptie  rond KVO, maar we zijn ervan overtuigd dat we dit komend seizoen kunnen ombuigen. Op training is er met Kare Ingebrigtsen een positieve schwung en op korte termijn kondigen we wellicht nog enkele nieuwe spelers aan. Alles loopt nu zoals wij het willen en als er zich interessante voorstellen aanbieden, zijn wij altijd bereid om te luisteren."

Ook CEO Orlans verwijst de geruchten van een Chinese overname naar de prullenmand. "Internationale contacten zijn altijd goed, maar dat wil nog niet zeggen dat er dan meteen ook een samenwerking is. Maar wie weet valt er nu wel een appel uit de boom bij Wolverhampton", knipoogt Orlans toch nog aan het eind. Fuson kocht zich eerder namelijk al in bij The Wolves.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou het een goede zaak zijn als Oostende wordt overgenomen door Chinezen?

Ja
28%
Nee
72%
(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws