Heerenveen houdt rekening met twee scenario's rond Anderlecht-target Vlap

Heerenveen houdt rekening met twee scenario's rond Anderlecht-target Vlap

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 17:25zo 23-06-2019 om 17:25

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 17:30zo 23-06-2019 om 17:30

SC Heerenveen houdt rekening met twee verschillende Michel Vlap-scenario's. Dat zegt technisch manager Gerry Hamstra voor de camera van het lokale Omrop Fryslan. Vlap (21) staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs, waarvan Anderlecht het meest concreet is.

"Het verhaal is heel simpel, we hebben twee scenario's. Eén mét Michel. Dan hebben we een goeie speler, een echte jongen van de club die vorig jaar zestien goals heeft gemaakt", legt Hamstra uit.

"En er is een scenario zonder Michel, dan vertrekt hij, maar moet er wat tegenover staan, want hij heeft nog een driejarig contract. Ik ga van alle scenario's uit." Heerenveen vraagt naar verluidt zo'n acht miljoen euro voor haar goudhaantje.

Hamstra bevestigt de interesse van Anderlecht ("Dat is geen geheim meer, maar dat is afwachten"), maar op namen van andere ploegen wilde hij dit weekend niet ingaan. "Van Anderlecht is het bekend."

Atalanta Bergamo, dat op de derde plaats eindigde in de Serie A en zich daarmee kwalificeerde voor de Champions League, wordt eveneens aan Vlap gelinkt. 

Poll

Verwacht jij dat hij naar Anderlecht trekt?

(518 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws