De Wolf baalt van exit met 0 op 9: Dat is een hard verdict

De Wolf baalt van exit met 0 op 9: "Dat is een hard verdict"

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 15:40zo 23-06-2019 om 15:40

De jonge Rode Duivels hebben na een 3-1 nederlaag tegen Italië het EK met 0 op 9 punten moeten verlaten. Een hard verdict, waar ook doelman Ortwin De Wolf zeer teleurgesteld over is.

"Dat zijn harde cijfers, ook al zaten we in een moeilijke groep. Over de drie matchen vind ik de nul ook onverdiend. Er zat in de eerste twee duels meer in", wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws. De keeper van Lokeren geeft wel toe dat er tegen de Italianen weinig te halen viel. "Italië verdiende de zege, daar moeten we geen doekjes om winden. Zij waren veel sterker en agressiever. Ze zetten ons vast zodat we niet in ons eigen spel konden komen", aldus De Wolf.

België had tijdens de laatste groepsmatch echter niet de arbitrage aan haar zijn. De 2-0 was disctutabel, terwijl Federico Chiesa rood had moeten krijgen voor een smerige actie ten opzichte van Alexis Saelemaekers. "Alexis zijn hand stond volledig dik. Dat komt niet zomaar." De Wolf gebruikt de arbitrage niet als excuus. "In de kleedkamer aan de rust hebben we daar niets over verteld. Je moet verder", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws