'Standard doet tegengevallen middenvelder voor 250.000 euro van de hand'

'Standard doet tegengevallen middenvelder voor 250.000 euro van de hand'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 14:45zo 23-06-2019 om 14:45

De wegen van Standard en Valerii Luchkevych gaan scheiden. Zijn uitleenbeurt aan FK Oleksandria wordt omgezet in een definitiefe transfer. Dat kondigt La Dernière Heure zondagmiddag aan.

De 23-jarige Oekraïner speelde in de eerste seizoenshelft geen enkele minuut onder Michel Preud'homme. Een terugkeer naar zijn vaderland was tijdens de wintermercato dan ook de beste oplossing voor alle partijen. Luchkevych vond met twee goals in dertien matchen zijn draai bij FK Oleksandria en de eersteklasser is dermate overtuigd geraakt, dat hij wordt gekocht van Standard. Volgens La Dernière Heure is er 250.000 euro met de transfer gemoeid.

Luchkevych, die inzetbaar is op de gehele rechterflank, kwam in januari 2017 over van topclub Dnipro Dnipropetrovsk. In Luik wist de belofte-international echter nimmer een vaste basisplaats te veroveren. De teller blijft op 25 matchen (één treffer, twee assists) staan voor Luchkevych.

Het zijn drukke dagen voor de sportieve leiders van Standard. Eerder op de dag kon VoetbalPrimeur.be melden dat in de persoon van de Franse linksback Nicolas Gavory een vierde versterking op komst is.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws