Antwerp sluit eerste oefenwedstrijd met gemengde gevoelens af

23-06-2019 13:31
1

Antwerp heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met gemengde gevoelens afgesloten. Op bezoek bij KFC Brasschaat won het met 0-3. Doelpuntenmakers van dienst waren Seck, Nazaryna en de amper zeventienjarige Geeraerts. Het zag echter ook Daniel Opare uitvallen met een blessure.

Antwerp begon met een onuitgegeven elftal aan de partij, met plek voor enkele jonkies en bankzitters van vorig seizoen. Dat zorgde ook voor een stroef begin, met weinig kansen voor The Great Old. Net voor het half uur was het dan toch raak, Seck kopte een vrije trap van Nazaryna in doel.

Dat goede gevoel deemsterde al snel weg na een blessure van Opera. De Ghanees moest van het veld worden geholpen en staakte de wedstrijd. Het overwicht bleef wel voor Antwerp, de jonge doelman Thiam kwam amper aan bod bij de Antwerpenaren.

Jonkies
In de tweede helft rekende Laszlo Bölöni al helemaal op de youngsters van Antwerp. In dat elftal vol jong geweld wist vooral Ruben Geeraerts indruk te maken. De amper zeventienjarige speler verdubbelde de score. Het werd uiteindelijk nog 0-3 via Nazaryna.

Eerste helft: Thiam, Seck, Kakudji, Batubinsika, Opare (30’ Li) Quirynen, Haroun, Nazaryna, Refaelov, Juklerod, Baby
Tweede helft: Pasztaleniec, Kakudji, Muanza, De Wilde, Li, Nganga, Kobo (tester), Nazaryna (60’ Agbor), Refaelov (60’ Pavli) Liongola, Geeraerts