UPDATE: 'Genk neemt voor acht miljoen euro bijna afscheid van verdediger'

UPDATE: 'Genk neemt voor acht miljoen euro bijna afscheid van verdediger'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 10:49zo 23-06-2019 om 10:49

Laatste update: zondag 30 juni 2019 om 07:40zo 30-06-2019 om 07:40

Joseph Aidoo heeft zich in de kijker gespeeld van Celta de Vigo. Volgens het Spaanse Eldesmarque is die club zelfs bereid om acht miljoen euro voor de centrale verdediger van KRC Genk te betalen.

Aidoo was vorig seizoen een vaste waarde in de kampioenenploeg van Genk. In totaal speelde hij 41 duels in alle competities samen voor de Limburgers. Tijdens zij 3.530 speelminuten maakte de Ghanees indruk op Celta de Vigo. De nummer zien uit LaLiga wil daarom nu haar achterhoede versterken met Aidoo.

Aidoo heeft in Genk nog een contract tot medio 2020 (met één jaar optie). De Limburgers staan dus sterk in de onderhandelingen. Volgens de Spaanse bron spraken beide clubs al over een transfer en is Celta bereid om acht miljoen euro op tafel te leggen voor Aidoo. De Spanjaarden zouden vijf miljoen euro in eerste instantie willen betalen en de overige miljoenen in termijnen.

Update 30/06, 07.40: Het zijn drukke dagen bij KRC Genk. Terwijl de Limburgers op het punt staan Carlos Cuesta vast te leggen, lijkt Aidoo meer en meer op weg naar de uitgang. Genk wilde volgens GhanaWeb naar verluidt Aidoo pas laten gaan als het het eerst een vervanger kon strikken. Indien Cuesta voor Genk tekent, kan Celta de Vigo Aidoo oppikken. De Spanjaarden zijn bereid om acht miljoen euro voor de Ghanees te betalen.

Poll

Hoeveel is Aidoo waard?

(993 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws