OFFICIEEL: Beerschot shopt in Ligue 2 en haalt spits van Paris FC

OFFICIEEL: Beerschot shopt in Ligue 2 en haalt spits van Paris FC

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 08:26zo 23-06-2019 om 08:26

Beerschot maakt zich helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Na de komst van Raphael Holzhauser heeft het nu ook Dylan Saint-Louis aangetrokken.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Saint-Louis heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club. De 24-jarige Franse spits komt over van Paris FC, waar hij vorig seizoen goed was voor zeven doelpunten en zes assists.

"We hebben Dylan lang en intensief gevolgd. In december al ging ik naar Parijs om hem onaangekondigd op training bezig te zien. Het is een atletische en complete aanvaller. De hele club stak veel energie in deze transfer. Het is mooi dit te kunnen afronden", zegt Hernan Losada na de deal.

Saint-Louis kijkt alvast uit naar de start bij Beerscht. Ik kijk nu vooruit en ben heel blij dat ik nu wel de stap naar de hoogste afdeling kan zetten, en dan nog bij zo'n bijzondere club. Je voelt de traditie, de passie maar ook de goede vibes. Hier beweegt iets. Dat Beerschot ambitieus maar ook realistisch is, staat me aan. Zo pak ik m'n carriere ook aan. Ik wil deel uitmaken van dit project en samen groeien", klinkt het.

"Ik voel me echt goed bij deze stap. Beerschot heeft me warm ontvangen. Dat geeft vertrouwen en ik ga nu zo snel als mogelijk alles en iedereen leren kennen. Ook de supporters want zijn staan er bekend om dat ze voor een fantastische sfeer kunnen zorgen. Ik ga er alles aan doen om me snel te laten zien", aldus Saint-Louis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws