UPDATE: 'Standard heeft nieuwe doelman beet, medische testen volgen'

UPDATE: 'Standard heeft nieuwe doelman beet, medische testen volgen'

24-06-2019 14:01 Laatste update: 13:58
8

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio heeft Standard bijna haar nieuwe doelman beet. Het gaat om Vanja Milinkovic-Savic. Vanja is de broer van Sergej Milinković-Savić, die in het verleden bij KRC Genk speelde.

Vanja Milinković-Savić staat op de loonlijst van Torino. Van die Italiaanse club wil Standard de 22-jarige Serviër huren voor één seizoen. Volgens de Italiaanse bron heeft Standard ook een aankoopoptie van drie miljoen euro op Milinković-Savić, die in het verleden heel even actief was voor Manchester United.

De boomlange keeper (2m02) heeft bij Torino nog een contract tot medio 2021. Het afgelopen seizoen kwam Milinkovic-Savic op huurbasis uit voor Ascoli. De komst van de doelman is niet afhankelijk van een eventueel vertrek van Guillermo Ochoa. 

Update 24/06 14.01u: Standard heeft haar nieuwe doelman beet. Milinkvoc-Savic is op weg naar de Rouches, dat meldt La Dernière Heure. Dinsdag wachten de medische testen voor de Serviër. Daarna wordt hij voorgesteld als de nieuwste aanwinst.