KV Mechelen legt er tien in het mandje tegen Groen Rood Katelijne

22-06-2019 21:24 Laatste update: 21:47

KV Mechelen speelde zaterdag een oefenmatch tegen Groen Rood Katelijne. Malinwa gebruikte haar tegenstander als speelbal. De jongens van Wouter Vrancken wonnen met maar liefst 0-10.

Engvall opende de score. Na vier minuten wist hij met een lob de doelman van de thuisploeg te verslaan. Daarna was De Camargo voor de rust nog twee keer aan het feest. De zeven andere doelpunten vielen na de pauze. Mechelen speelde toen met een volledig ander team.

Opstelling KV Mechelen eerste helft: Castro, Van Cleemput, Bijker, Swinkels, Kaya, De Camargo, De Bie, Schoofs, Boni, Engvall, Tainmont
Opstelling KV Mechelen tweede helft: Valkenaers, Van Hoorenbeeck, Mera, Peyre, Cornet, Zeroual, Bosiers, El Messaoudi, Van Keilegom, Storm

Doelpunten: 4’ Engvall (0-1), 14’ De Camargo (0-2), 42’ De Camargo (0-3), 48’ Togui (0-4), 57’ Van Keilegom (0-5), 62’ Van Hoorenbeeck (0-6), 74’ Togui (0-7), 81’ Bosiers (0-8), 82’ Togui (0-9), 88’ Van Hoorenbeeck(0-10)