Vlap is trots op interesse van Anderlecht: Het is aan de clubs

Vlap is trots op interesse van Anderlecht: "Het is aan de clubs"

22-06-2019 18:37 Laatste update: 18:41
9

Michel Vlap staat al geruime tijd in de belangstelling van Anderlecht, maar tot een transfer is het nog niet gekomen. Hoewel Vlap het naar zijn zin heeft bij sc Heerenveen, solliciteert hij duidelijk naar een transfer naar Brussel.

Een aantal weken geleden bood Anderlecht vijf miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder, maar met dat bedrag wisten Frank Arnesen en Michael Verschueren bepaald niet te overtuigen. "Iedereen weet van de belangstelling", zegt Vlap zaterdag tegen de Leeuwarder Courant. "Daar ben ik ook gecharmeerd van. Dat is hartstikke mooi, denk ik. Ik heb vorig seizoen al aangegeven: als ik merk dat ik hogerop kan, dan wil ik daar zeker voor gaan. Alleen sta ik nog onder contract bij Heerenveen. Het is nu aan de clubs."

Vlap heeft een contract tot 2022 in Heerenveen. "Ik ga ervan uit dat ik gewoon bij Heerenveen blijf, maar in de voetballerij weet je het nooit. Als ik hier nog een jaar speel en ervoor zorg dat ik de kar trek bij Heerenveen, dan is dat denk ik ook een goede rol. Alleen heb ik wel de ambitie om hogerop te gaan. Persoonlijk heb ik een fantastisch seizoen achter de rug. Dat speelt natuurlijk ook mee", aldus de jeugdinternational.