'Interesse uit Engeland, Anderlecht moet spits mogelijk uit het hoofd zetten'

'Interesse uit Engeland, Anderlecht moet spits mogelijk uit het hoofd zetten'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 17:01za 22-06-2019 om 17:01

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 13:30wo 10-07-2019 om 13:30

RSC Anderlecht moet nog toeslaan op de transfermarkt. Het werd eerder gelinkt aan Michael Frey, maar nu komt er een kink in de kabel bij een mogelijke transfer.

De Zwitserse spits komt momenteel uit voor het Turkse Fenerbahçe. Daar kwam hij niet veel in actie, waar zowel KRC Genk als Anderlecht van hoopten te kunnen profiteren. Zijn komst wordt echter geen evidentie.

Zo blijkt men bij Fenerbahçe nog steeds te geloven in de spits. Damien Comolli, sportief directeur bij Fenerbahçe, geeft zelfs aan dat de Turkse club er absoluut niet aan denkt om Frey te verkopen. "Momenteel krijgen we aanbiedingen van 4 à 5 miljoen euro binnen. Maar als Frey zijn beste vorm weer vindt, is hij over twee seizoenen 20 miljoen waard", geeft Comolli aan bij Fotospor.

Update 10/07, 13.30: Het was even stil rond Frey, maar het Turkse Fotomac meldt dat er ontwikkelingen zijn. De Engelse tweedeklasser Leeds United heeft naar verluidt concrete interesse in de 24-jarige Zwitser. Frey zou persoonlijk ook een voorkeur voor Engeland hebben. Fenerbahçe heeft echter Caykur Rizespor in gedachte als mogelijke bestemming. Fenerbahçe nam Vedat Muriqi over van de reeksgenoot en Frey kan eventueel de omgekeerde weg bewandelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws