Gent kent geen moeite met amateurploeg Zelzate en wint vlot oefenpartij

22-06-2019 15:47
9

KAA Gent is goed begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een dag na de winst tegen KRC Gent werd er alweer gewonnen door de Buffalo's. Deze keer was Zelzate het slachtoffer.

Een flinke gewijzigde basiself begon aan de partij tegen Zelzate. Onder andere Smith en Franko Andrijasevic kregen een basisplek. Dat duo liet ook meteen goede dingen zien. Andrijasevic scoorde op aangeven van Smith de 0-1 en deed dat een kwartier later nog eens: 0-2 bij de rust.

Net zoals de eerste partij wijzigde Jess Thorup zijn elf flink tijdens de rust. Ook in de tweede helft had Gent het niet al te moeilijk met de thuisploeg. Na een uur voetballen zorgde Sylla voor de 0-3. Ook de jonge Beridze wist te scoren en maakte er 0-4 van, tevens ook de eindstand.

Opstelling eerste helft: De Busser, Castro-Montes, Cisse, De Smet, Asare, Dejaegere, Smith, Andrijasevic, Azango, Dolet, Al Masude
Opstelling tweede helft: Martin, Souquet, Veeckman, Derijck, Yem, Esiti, Odjidja, Tekie, Vandaele, Beridze, Sylla