UPDATE: ‘Misnoegde aanvaller wil KV Kortrijk verlaten voor Frankrijk’

UPDATE: ‘Misnoegde aanvaller wil KV Kortrijk verlaten voor Frankrijk’

22-06-2019 13:53 Laatste update: 23-06-2019 12:46
2

Teddy Chevalier heeft nog een doorlopend contract bij KV Kortrijk. Toch is het nog niet zeker of hij volgend seizoen nog een Kerel is. Volgens Het Nieuwsblad kan de Fransman aan de slag bij Valenciennes.

Valenciennes komt volgend seizoen opnieuw uit in de Ligue 2. Vorig seizoen eindigde de club dertiende in de Franse Tweede Klasse. Volgens de krant deed Valenciennes Chevalier al een concreet voorstel.

Naar verluidt staat Chevalier niet weigeractig tegenover een transfer naar Valenciennes. Hij woont immers op een boogscheut van de club. De 31-jarige Fransman zou zich ook nog eens een laatste keer willen bewijzen in eigen land.

Zaterdag speelt KV Kortrijk vriendschappelijk tegen KSV Kortrijk. Aangenomen wordt dat Chevalier zal ontbreken. Bij KVK heeft de Fransman nog een contract tot medio 2021.

Update 23/06, 12.46: Volgens Het Nieuwsblad wil Teddy Chevalier KV Kortrijk verlaten. In de oefenwedstrijd tegen KSV Kortrijk (4-1 winst) viel de spits pas in de tweede helft in en ging hij meteen naar de kleedkamer na de wedstrijd. Naar verluidt wil hij vertrekken naar het Franse Valenciennes.

No Poll