KAA Gent trapt nieuw seizoen op gang met zege tegen stadsgenoot

21-06-2019 21:15
5

KAA Gent heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen achter de rug. Tegen Racing Gent, de stadsgenoot uit Tweede Amateurklasse, werd het een logische zege: 0-2.

KAA Gent stelde heel wat minder bekende spelers op en kon dan ook niet meteen afstand nemen van Racing. Na twintig minuten was het toch raak. Odjidja kon cultkeeper Kevin Frans verslaan met een droge knal. Onder meer Vandaele en Beridze kregen kansen op 0-2, maar bij de rust stond er nog altijd maar 0-1 op het bord.

KAA Gent kwam met liefst tien andere spelers uit de kleedkamer. Enkel doelman De Busser bleef staan. Die nieuwe ploeg kon nog één goaltje bijmaken. Al Masude werkte een voorzet van Asare af. Die 0-2 van Al Masude was meteen de eindstand.