KV Mechelen moet vrezen voor nieuwe vertrekker: 1B niet de beste optie

KV Mechelen moet vrezen voor nieuwe vertrekker: "1B niet de beste optie"

21-06-2019 19:01
5

De onzekerheid over de toekomst van KV Mechelen zorgt voor onrust in de kleedkamers. Heel wat spelers sluiten een vertrek bij de club niet uit. Ook Ahmed El Messaoudi heeft geen zin in een jaartje 1B.

De verdediger/middenvelder werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Fortuna Sittard, waar hij een succesvol seizoen achter de rug heeft. In principe keert hij terug naar Malinwa, al heeft El Messaoudi geen zin in een jaartje Eerste Klasse B.

"In eerste klasse spelen met Mechelen zou ook voor mij een goede stap zijn. KV heeft het voorbije jaar laten zien dat het een grote club is. Wat als het 1B wordt? Ik heb hier nog een contract van twee jaar, hé. Ik ga niet zeggen dat ik sowieso vertrek", geeft hij aan in Gazet van Antwerpen.

"Maar ik heb al met de club gesproken en iedereen weet wat mijn standpunt is. Voor mijn carrière is 1B niet de beste optie. Er is ook interesse van andere clubs, maar ik wacht op concrete voorstellen. Hoe dan ook geef ik nu het beste van mezelf voor KV Mechelen. Mijn focus ligt op het voetbal", aldus El Messaoudi.