Lamkel Zé wil beter contract bij Antwerp: Zeven zussen en broers onderhouden

Lamkel Zé wil beter contract bij Antwerp: "Zeven zussen en broers onderhouden"

21-06-2019 19:16 Laatste update: 19:17
11

Er zit duidelijk wat ruis op de relatie tussen Antwerp en Didier Lamkel Zé. De Kameroener tekende eerder deze week niet present voor de training van Antwerp. Hij hoopt op een verbeterd contract bij The Great Old.

De middenvelder dat donderdag nog te genieten van de zon aan het strand van Nice. Hij kreeg daarvoor nochtans geen toestemming van Antwerp. Lamkel Zé wil wl blijven bij de club, maar dan onder verbeterde voorwaarden. "Kijk, ik heb me altijd 100 procent gegeven voor de club", zegt hij bij Het Nieuwsblad.

"We hebben een goed seizoen gedraaid en ons gelukkig ook geplaatst voor de voorrondes van de Europa League. Maar nu is het aan de club om te tonen dat ze mij naar waarde schatten. Ik heb niet meer dezelfde status als toen ik hier een jaar geleden arriveerde. Ze moeten ook begrijpen dat ik een familie heb, en zeven broers en zussen mee moet onderhouden. Binnenkort komt een van mijn broers zelfs bij mij in Antwerpen wonen", aldus Zé.

Hij lijkt echter niet te azen op een vertrek. "Eerlijk: ik ben graag bij Antwerp, ik hou van de club en de sfeer. Ik heb zin om gewoon te blijven. Maar dat hangt momenteel van de club af. Er zal sowieso een gesprek komen met het bestuur, we zien wel wat eruit komt", aldus Zé.