OFFICEEL: Club Brugge ziet 17-jarige Ugur voor Nederlandse avontuur kiezen

OFFICEEL: Club Brugge ziet 17-jarige Ugur voor Nederlandse avontuur kiezen

21-06-2019 17:20
4

Een uitgaande transfer bij Club Brugge. Het 17-jarige talent Adnan Ugur wacht niet op zijn debuut in de hoofdmacht en heeft besloten het avontuur aan te gaan bij de Nederlandse eersteklasser Fortuna Sittard. De jeugdinternational van ons land heeft zich tot medio 2022 verbonden aan de nummer 15 van 2018/19.

Ugur is een centrale middenvelder en speelde namens de U19 van Club Brugge in de UEFA Youth League. Daarin maakte hij veel indruk op de scouting van Fortuna, meldt technisch manager Sjoerd Ars op de clubsite. "Adnan is een zeer talentvolle centrale middenvelder. Wij volgen hem al een tijdje en hij heeft indruk gemaakt. Het contract dat we overeengekomen zijn toont dat we veel vertrouwen in hem hebben voor de nabije toekomst."

Ook Ugur zelf is blij met zijn overstap naar de Eredivisie. "Ik heb enorm veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Natuurlijk ken ik Fortuna Sittard en volg ik de Nederlandse competitie. Ik denk dat de manier van spelen in beide landen overeenkomt. Komend seizoen wil ik zo veel mogelijk minuten maken om mezelf te ontwikkelen."