Teruggekeerde pion van KVM mogelijk snel weg: 1B is voor mij niet de beste optie

Teruggekeerde pion van KVM mogelijk snel weg: "1B is voor mij niet de beste optie"

21-06-2019 12:10
1

Ahmed El Messaoudi is na een uitleenbeurt aan het Nederlandse Fortuna Sittard terug aangesloten bij de selectie van KV Mechelen. Zijn rentree is waarschijnlijk van korte duur, want El Messaoudi houdt alle opties open.

In afwachting het beroep van het BAS blijft KV Mechelen veroordeeld tot een langer verblijf in de Proximus League. El Messsaoudi staat niet te springen om een jaar op het tweede niveau te spelen. "Ik ga niet zeggen dat ik sowieso vertrek. Maar ik heb al met de club gesproken en iedereen weet wat mijn standpunt is. Voor mijn carrière is 1B niet de beste optie", speelt El Messaoudi open kaart in Het Laatste Nieuws.

El Messaoudi heeft in Nederland de ontwikkelingen rond Operatie 'Propere Handen' en hoopt vooral op een goede afloop voor KVM. "Hopelijk neemt het BAS de juiste beslissing en mag KVM naar 1A promoveren. In eerste klasse spelen met Mechelen zou ook voor mij een goede stap zijn. KV heeft het voorbije jaar laten zien dat het een grote club is", klinkt het.

De 23-jarige middenvelder heeft een goed seizoen achter de rug. Namens Fortuna Sittard kwam hij 33 keer in actie, waarin hij goed was voor vijf treffer en even zo veel assists.