Nakamba en Musona beginnen Afrika Cup met verlies tegen Salah en Egypte

Nakamba en Musona beginnen Afrika Cup met verlies tegen Salah en Egypte

21-06-2019 21:53 Laatste update: 21:53

Vrijdagavond begint de Africa Cup met een wedstrijd tussen gastland Egypte en Zimbabwe. Egypte geldt als één voor de favorieten voor de eindzege en wordt extra gesterkt wegens het feit dat het dit gehele toernooi kan profiteren van het thuisvoordeel: bij bookmaker Ladbrokes heeft men ook een mooie odds verhoging klaar.

AFRICA CUP! Egypte haalt het van Nakamba en Musona: ENORM hoge odds voor winst! KLIK HIER!

Egypte wordt bij de bookmakers gezien als de grote favoriet voor deze partij. Toch heeft men bij Ladbrokes een mooie oddsverhoging klaar voor winst van Mohamed Salah en co.

Egypte klaar voor winst
Dat Egypte de favoriet is, is ook niet zo verrassend. Van de laatste 8 interlands die de Egyptenaren gespeeld hebben werd er in totaal slechts 1 wedstrijd verloren. De overige 7 duels leverden liefst 6 overwinningen op, terwijl 1 wedstrijd onbeslist eindigde.

Voor het Noord-Afrikaanse land zit het aanvallend bijzonder goed, gezien het feit dat 4 van de laatste 6 behaalde overwinningen geboekt werden met minimaal 2 doelpunten verschil. Trezeguet (ex-Anderlecht) en zijn ploegmaats mogen dus hopen op winst.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Africa Cup begint! Met enkele sterren uit e JPl die in actie komen! Welk land zie jij winnen? #afcon #africacup #charleroi #krcgenk #clubbrugge #kaagent #osimhen #samatta #diatta #bronn

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Zimbabwe, met Marvelous Nakamba (Club Brugge) en Knowledge Musona (Anderlecht), in de selectie is niet direct een tegenstander die onderschat dient te worden. Al zijn de statistieken in vergelijking met Egypte niet heel denderend: slechts 4 van de laatste 10 wedstrijden die het land gespeeld heeft, werden gewonnen. Egypte is en blijft dus toch de grote favoriet.

Als je ook wil genieten van de oddsverhoging van Ladbrokes, klik dan op één van de linkjes in dit artikel.

AFRICA CUP! Egypte haalt het van Nakamba en Musona: ENORM hoge odds voor winst! KLIK HIER