OFFICIEEL: Rrahmani verkiest avontuur in Serie A boven Standard'

OFFICIEEL: Rrahmani verkiest avontuur in Serie A boven Standard'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 17:05do 20-06-2019 om 17:05

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 17:30do 27-06-2019 om 17:30

Standard Luik lijkt naast Amir Rrahmani te grijpen. Begin deze week werd nog gewag gemaakt van een akkoord tussen de Rouches en Dinamo Zagreb over de komst van de verdediger. Die verkiest echter een avontuur in de Serie A.

Nadat Standard en Zagreb het eens geraakten over een transfersom, leek het moeilijkste werk gedaan voor de Luikenaars. Niets blijkt minder waar. Rrahmani zou een overstap naar Hellas Verona verkiezen. Volgens transferspecialist Gianluca DiMarzio bevinden de onderhandelingen zich in de slotfase. De Kosovaar kan in Verona tekenen voor vier jaar.

Hellas promoveerde deze lente opnieuw naar de Serie A en hoopt zich met Rrahmani te versterken voor dat avontuur. Voor Standard betekent het nieuws ongetwijfeld een opdoffer. De mandekker was één van de prioriteiten in deze transferperiode. Daarnaast hopen Michel Preud'homme en co Zinho Vanheusden definitief los te weken bij Internazionale.

Update 27/06 17.30: Standard weet de ene na de andere slag te slaan op de transfermarkt, maar het zit de Rouches ook wel eens tegen. Zo hadden de Luikenaars het vizier op Amir Rrahmani gericht, maar de Kosovaarse centrumverdediger heeft de voorkeur gegeven aan Hellas Verona. Rrahmani tekende donderdag een contract tot medio 2023 bij de Serie A-promovendus.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws