KRC Genk heeft bijna goud in handen: “Wat ik heb gezien is indrukwekkend”

KRC Genk heeft bijna goud in handen: “Wat ik heb gezien is indrukwekkend”

20-06-2019 14:46
6

KRC Genk heeft zo goed als zeker Benjamin Nygren binnen. Het 17-jarige talent komt over van Göteborg voor zo'n 3,7 miljoen euro. Voormalige Standard-speler Ralf Edström ziet dat KRC Genk goud binnenhaalt.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat Edström zich uit over zijn landgenoot. "Ik heb Nygren nog maar een paar keer aan het werk gezien, maar wat ik ervan gezien heb, is indrukwekkend. Göteborg staat op dit moment vierde in de Zweedse competitie en dat is voor een groot stuk aan Nygren te danken."

"In moeilijke situaties maakt hij altijd de goede keuze, dat is opvallend voor zo'n jonge kerel”, vervolgt Edström. “Op dit moment is hij zonder twijfel het grootste Zweedse talent dat er zit aan te komen.”

Nygren zou na zijn medische testen worden voorgesteld bij de landskampioen. “België lijkt mij ook de beste stap die hij kon zetten in zijn carrière. Nederland of België is voor veel Zweden de springplank naar een grote Europese competitie gebleken en ik ben ervan overtuigd dat dat ook voor Nygren het geval zal zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie