Voormalige speler Club Brugge weg uit Engeland? 'Trainer heeft contact gehad'

Voormalige speler Club Brugge weg uit Engeland? 'Trainer heeft contact gehad'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 14:33do 20-06-2019 om 14:33

Directeur voetbalzaken Max Huiberts heeft de interesse van AZ in Jordy Clasie bevestigd. Trainer Arne Slot heeft al met de middenvelder van Southampton gesproken. In het verleden speelde Clasie een seizoen bij Club Brugge.

"De trainer heeft contact met hem gehad, ik heb persoonlijk nog niet met hem gesproken", aldus Huiberts tegenover RTV Noord-Holland. "We moeten kijken hoe dat gaat verlopen, omdat hij ook nog een contract heeft bij Southampton voor een jaar. Ook dat zal goed afgewikkeld moeten worden. Daar kan ik op dit moment verder nog niks van zeggen."

"We hebben interesse in deze speler, maar we hebben ook interesse in meerdere spelers die ook op die positie zouden kunnen spelen", aldus Huiberts. "Buiten dat zouden we het ook nog intern op kunnen lossen, want we hebben ook spelers in deze selectie die op die positie kunnen spelen. Dus er zijn verschillende mogelijkheden."

Clasie speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De Rotterdammers hadden een optie tot koop, maar besloten die niet te lichten.

Poll

Is Clasie ook een optie voor de JPL?

(217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws