Antwerp moet geduld oefenen: 'We weten het niet, het is een beetje ambetant'

Antwerp moet geduld oefenen: 'We weten het niet, het is een beetje ambetant'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 10:00do 20-06-2019 om 10:00

Antwerp speelt op 25 juli mogelijk tegen Viitorul Constanta, de Roemeense club van legende Gheorghe Hagi. Dat is echter niet helemaal zeker, want Antwerp wordt vervangen door KAA Gent als het BAS KV Mechelen veroordeelt. Een vervelende situatie, vertelt ook sportief adviseur Sven Jaecques.

"We hebben kort met de UEFA samengezeten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Spelen we of niet? We weten het eigenlijk niet. Dat is een beetje ambetant. We kunnen er best gewoon vanuit gaan dat we spelen en alles voorbereiden." 

Jaecques is wel tevreden met de mogelijke tegenstander in de tweede voorronde. "Ik ken de ploeg niet echt, behalve dan enkele spelers die bij ons de revue gepasseerd zijn via de scouting. De volgende ronde moet haalbaar zijn."

Ook Cristian Bivolaru, algemeen manager bij Viitorul, kan niet lachen met de zaak. "Niemand lijkt me antwoorden te kunnen geven. Ook de UEFA niet. Ik zit nu al 45 jaar in het voetbal en heb intussen begrepen dat het er in België op dat vlak soms wel eens heel speciaal aan toe kan gaan."

Poll

Een haalbare kaart voor Antwerp (of Gent)?

(630 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws